petek, 18. oktober 2019
POIŠČI
Vodnik Slovenske turnokolesarske poti
Karta Slovenske turnokolesarske poti
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

ARHIV NOVIC  

torek, 28. maj 2019 ob 13:00, ogledov: 935

Turni kolesarji, opremite se lahko tudi v Planinski trgovini PZS

Objavil(a): Matej Ogorevc
Priznamo, naslov je nekoliko pompozen. V Planinski trgovini PZS vam ne moremo zagotoviti rezervnih zračnic, ključev za hitra popravila, čelad, oblačil in podobnih artiklov. Vam pa zato lahko ponudimo nekaj ostalih pripomočkov, izdelkov in ugodnosti, ki bodo vaše kolesarske avanture naredili prijetnejše, varnejše in proračunu prijaznejše.
Kdorkoli se odpravi v gore, mora najprej poznati njihove zakonitosti in lastnosti. Planinci temelje planinskih veščin najdemo v Planinski šoli, alpinisti v Alpiročniku, turni kolesarji pa v Koloročniku. Dobrodošlo se je tudi seznaniti z desetimi priporočili za varnejše in strpno turno kolesarjenje.

locusmap-banner-v

Načrtovanje poti ter krmarjenje med kopico križišč je najlažje s kvalitetnimi planinskimi zemljevidi PZS. Priporočamo tudi uporabo aplikacije Locus Map, s katero si lahko za skromno nadomestilo določene zemljevide naložite kar na vaš pametni telefon. Zemljevid in kompas še vedno ostajata osnova, ki ju na turah lahko zaščitite s priročnim in za vodo nepropustnim ovitkom za zemljevide. Osebni komplet prve pomoči, kvalitetna čelna svetilka in rezervni baterijski vložki so prav tako samoumevne vsebine vsakega turnokolesarskega nahrbtnika.

186_x_130Radi beležite svoje spomine in/ali zbirate žige Slovenske turnokolesarske poti? Potem dodajte v nahrbtnik še Dnevnik Slovenske turnokolesarske poti ali pa kar navaden Planinski dnevnik. Da ne boste ostali brez odtisnjenega žiga, lahko poskrbite z majhno, lahko in priročno blazinico za žig, ki jo že doma navlažite z namenskim črnilom.

Po naporni turi je čas za počitek in regeneracijo. Da bo le ta hitrejša poskrbi Magnezijevo olje Mgnificent - naravna, visoko koncentrirana mineralna raztopina magnezijevega klorida brez dodanih konzervansov.

Ste že član Planinske zveze Slovenije? Če ste, se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje, ostale kolesarje pa vabimo v našo sredino. Z nami boste lahko v določenih trgovinah s kolesarsko in športno opremo in oblačili nakupovali ceneje. Ugodnejša je tudi vožnja na Krvavec z njihovo kabinsko žičnico in štirisedežnico Tiha dolina. V planinskih kočah pa lahko prenočujete že po polovični ceni!Več informacij o možnostih nakupa, naročilu ter dostavi dobite na telefonski številki (01) 43 45 684 (v času uradnih ur), na elektronskem naslovu trgovina@pzs.si na spletni strani pzs.si/trgovina, še rajši pa z obiskom Planinske trgovine PZS v Ljubljani. Našli nas boste na naslovu Ob železnici 30a.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2019

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
 ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
mtb.si
Odprimo poti (Urejati - ne prepovedati)