8. BOFF – Bovec Outdoor Film Festival

BOFF v treh večerih prinaša 28 filmov s tematiko športov v naravi in narave same. Od tod in tam, daljše in krajše, s hribov in iz morja. Z veliko akcije in/ali z močnim sporočilom. Žepnih ali skoraj holivudskih produkcij.
8. BOFF
Letos se bo dogajanje odvijalo v Stergulčevi hiši v Bovcu med soboto, 27., in ponedeljkom, 29. decembra 2014.

Filme smo izbrali izmed 64 prispelih. Trije so v netekmovalni kategoriji Era, dva v kategoriji Narava, devet filmov se bo predstavilo v kategoriji kratkih športnih filmov in štirinajst v kategoriji dolgih športnih filmov.

Spored in predstavitve filmov ter veliko več si lahko ogledate na spletni strani festivala www.boff.si.

Festival v soboto odpre otvoritev fotografske razstave Aleša Fona v predverju Stergulčeve hiše, nedeljski dan nam bosta poleg filmov popestrila še dve predstavitvi. Tomaž Praunseis bo predstavil svoj dobrodelni projekt Skejtaj s srcem, Jure Batagelj pa bo spregovori o blogu v spomin na alpinista Slavca Svetičiča. Po ponedeljkovi podelitvi priznanj najbolšim filmom, bo predaval tudi Klemen Premrl, izvrstni ledni plezalec ter vsestranski alpinist.

 

 

V predverju Stergulčeve hiše bo potekal tudi knjižni sejem, na katerem se bodo predstavile založbe kot so Didakta, Planinska založba Planinske zveze Slovenije in Sidarta, večere po projekcijah pa nam bo krajšal glasbeni program z živo glasbo in didžeji.

Rezervacija in nakup vstopnic!

Se vidimo v Bovcu!