Pomoč Aleševi in Petrovi družini - SMS donacija

Dnevi tečejo, člani Alpinističnega odseka PD Kamnik in GRS Kamnik, pa se še vedno težko soočamo z mislijo, da se naša dva člana, Aleš Holc in Peter Mežnar, ne bosta več vrnila z julijske raziskovalne odprave v kitajske gore nad dolino reke Shaksgam ...
Njuni življenji, življenji alpinističnih inštruktorjev in gorskih reševalcev, v veliki meri posvečeni goram in naravi, raziskovanju strmih sten, iskanju in utrjevanju vezi med ljudmi, nesebični pomoči drugim in razdajanju znanja mladim rodovom sta vplivali tako na prijatelje v AO Kamnik in v Društvu GRS Kamnik, kot na vse tiste, ki so z njima delili vrv ali bili kako drugače povezani.

Zato vam pošiljamo priponke z vsebino in vas prosimo, da jih razpošljete svojim prijateljem in znancem in po možnost objavite na socialnih omrežjih in spletnih portalih.

Upravni odbor in člani AO Kamnik smo se odločili, da za pokritje stroškov reševanja in za pomoč njunima družinama pri Planinskem društvu Kamnik, Šutna 42, 1240 Kamnik odpremo namenski transakcijski račun SI56 0231 1026 1048 689 (NLB), kamor lahko nakažete denarna sredstva.

POŠLJITE (ne kličite!) SMS (kratko sporočilo) sporočilo (na številko 1919 s ključno besedo GORA5) in prispevajte 5 EUR. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma SlovenijeIzimobilaDebitelaTušmobila* in Simobila. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani DGRS Kamnik.

*Uporabniki Tušmobila - storitev bo aktivirana danes (1. 8. 2014) tekom dneva! Hvala za razumevanje. 

Za vašo pomoč in za ohranjanje spomina na Aleša in Petra se vam člani AO Kamnik najlepše zahvaljujemo.

 Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS donacija - za GRS Kamnik GORA5 (151,75 Kb)
 SMS donacija - pomoč za Aleševo in Petrovo družino (80,93 Kb)