5. turnokolesarski tabor KTK Pohorje 2013 se bliža!

5. turnokolesarski tabor Komisije za turno kolesarstvo Planinske zveze Slovenije (KTK PZS), ki bo potekal od 13. do 18. avgusta 2013 na Pohorju z bazo v Rušah, se nezadržno bliža in zato naj vas spomnimo na prijave in lepote, ki jih ne bo manjkalo. Odlično bo poskrbljeno tudi za nastanitev, prehrano in ostale aktivnosti.
Vabljeni na že 5. turnokolesarski tabor KTK PZS, foto Marjan Pučnik - Maac
Ob druženju na kolesih na vzhodnem Pohorju in Kozjaku bo poskrbljeno za različne spremljajoče aktivnosti (obisk Bike parka Pohorje, organiziran ogled mesta Maribor z ogledom najstarejše trte, kopanje v letnem kopališču, itd.), dodatne športne aktivnosti na igriščih v bližini hotela (odbojka na mivki, košarka ...), družabne večere z ogledom diapozitivov. Za dopolnitev programa bodo organizirane strokovne delavnice s področja turnega kolesarstva (osnove tehnike vožnje, osnove servisiranja koles, zdrava prehrana, načrtovanje kolesarskih tur ...).

Da bo poskrbljeno za vse okuse in želje, torej tudi za tiste manj drzne in pogumne, bo organizirana tudi skupina z manj zahtevnim kolesarskim programom, kjer bo poudarek na kolesarskem odkrivanju naravnih in kulturnih lepot vinorodne Štajerske.
Turnokolesarski tabor KTK PZS podpira
Nastanitev: Hotel Veter v Rušah.
- gradivo (opisi poti, GPS sledi...)
- zavarovanje in organizacijo tabora.
V ceno ni vključen prevoz do tabora, prevozi na dnevna izhodišča tur ter fakultativni izleti.

Več podrobnosti najdete v Razpisu (223 KB).

Prijave pošljite na izpolnjeni priloženi Prijavnici (160 KB) na elektronski naslov: turno.kolesarstvo@pzs.si.

Rok za prijave je torek, 30. julij 2013.

Pogoj za udeležbo je poravnana članarina v PD za leto 2013. Zaradi omejenih kapacitet je število udeležencev omejeno na 20. Pridržujemo si pravico do spremembe oziroma odpovedi programa zaradi objektivnih okoliščin.
:
Vabljeni!

Komisija za turno kolesarstvo PZS

Vse fotografije foto Marjan Pučnik - Maac