3. TK tabor KOPRIVNA 2011 - še nekaj prostih mest

Komisija za turno kolesarstvo Planinske zveze Slovenije sporoča, da je za 3. turnokolesarski tabor, ki bo potekal med 10. in 15. avgustom 2011 na Koroškem, še nekaj PROSTIH MEST.

KJE: v Planinskem domu Kumer v dolini Koprivne, kjer je že vse nared in vas z veseljem pričakujejo.

Ture pod mogočnimi vrhovi Pece, Oševe, Radovne ... bodo potekale v dveh različno zahtevnih skupinah, vse v spremstvu izkušenih turnokolesarskih vodnikov.


Ob druženju na kolesih bo poskrbljeno za različne spremljajoče aktivnosti (fakultativni kolesarski izlet skozi rudnik, ogled Muzeja rudarjev v Mežici, planinski vzpon na Govco (Olševa), itd.), dodatne športne aktivnosti na igriščih pri domu, družabne večere z ogledom diapozitivov. Za dopolnitev programa bodo organizirane strokovne delavnice s področja turnega kolesarstva (osnove tehnike vožnje, osnove servisiranja koles, športna prehrana, načrtovanje kolesarskih tur ...).

Spodnja starostna meja za aktivno kolesarsko udeležbo na taboru je dopolnjenih 15 let, mladoletne osebe pa se lahko tabora udeležijo samo v spremstvu staršev oz. drugih polnoletnih oseb.

OBVEZNA OPREMA je tehnično brezhibno gorsko kolo s profiliranimi gumami in druga varnostna oprema, ki zagotavlja varno kolesarjenje (čelada, rokavice, itd.). Seznam potrebne opreme boste udeleženci dobili po prijavi na tečaj.

DATUM tabora: 10. - 15. avgust 2011.

CENA: 190,00 EUR
Vključuje:
- 5x polpenzion (vključen brezalkoholni napitek med in pri obrokih)
- 5x »lunch-paket« za na turo (žitna ploščica, sadje)
- 1x malica prvi dan
- vodene kolesarske izlete
- strokovne delavnice
- gradivo (opisi poti, karte)
- zavarovanje in organizacijo tabora

V ceno ni vključen prevoz do tabora, prevozi na dnevnih izhodišč tur ter fakultativni izleti.

Vsi kandidati morajo poslati PRIJAVO na priloženem obrazcu PZS, na naslov: Komisija za turno kolesarstvo, Dvoržakova 9, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov: turno.kolesarstvo@pzs.si.

ROK PRIJAV: ponedeljek, 25. julij 2011.

DODATNE INFORMACIJE: na e-naslovu: turno.kolesarstvo@pzs.si ali pri vodji tabora, Marjanu Pučniku, maac1975@gmail.com, 051 606 997.

Prijavnico lahko najdete tudi na http://ktk.pzs.si.

POGOJ za udeležbo je poravnana članarina v PD za leto 2011.

Prvo in drugo povabilo na 3. turnokolesarski tabor.


Več v prilogi, kjer je objavljena tudi PRIJAVNICA:

RAZPIS in PRIJAVNICA (798 KB).

Komisija za turno kolesarstvo PZS