2. turno kolesarski tabor KTK v Bavšici 2010

Tabor bo potekal od srede, 11. avgusta s pričetkom ob 10. uri do nedelje 15. avgusta 2010 v Planinskem učnem središču v Bavšici pri Bovcu.

Udeleženci bodo razporejeni v manjše skupine glede na izkušnje in znanje na področju turnega kolesarstva. Spodnja starostna meja za udeležence je dopolnjenih 15 let, mladoletne osebe se lahko tabora udeležijo samo v spremstvu staršev oz. drugih polnoletnih oseb.


Udeleženci morajo imeti tehnično brezhibno gorsko kolo s profiliranimi gumami in drugo osebno opremo, ki zagotavlja varno kolesarjenje. Seznam potrebne opreme bodo udeleženci dobili po prijavi na tečaj.


Udeleženci morajo imeti ob prijavi poravnano članarino v PD za leto 2010!


Število udeležencev je omejeno na 25.


Cena tečaja: €160,00*

 

*OPOMBA: študentje in dijaki imajo 10% popusta


Vračila v primeru neupravičene odpovedi udeležbe: več kot 30 dni - 100% vračilo, 15 - 30 dni 50% vplačila, 3 -15 dni 20% vplačila


Cena tečaja vključuje bivanje in prehrano v času tabora (obroki v koči, malica za na ture, brezalkoholni napitki), vodene kolesarske izlete, strokovne delavnice, gradivo (zemljevidi, opisi poti,...), zavarovanje in organizacijo.Vsi kandidati morajo poslati prijavo na priloženem obrazcu PZS, Komisija za turno kolesarstvo, Dvoržakova 9, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov: turno.kolesarstvo@pzs.siRok prijav je do četrtka, 15. julija 2010


Vse morebitne dodatne informacije na e-naslov Matjaž Šerkezimatjaz.serkezi@pzs.si
Prijavnico in več informacij lahko najdete na
http://ktk.pzs.si/


Prijavnica

Marjan Pučnik - Maac

Vodja tabora