Najava predavanj s kolesarsko tematiko

Spoštovani,
obveščamo vas, da bodo tudi letos organizirana družabna srečanja ob predavanjih s kolesarsko tematiko. Predavanja bodo različna od potopisov in predstavitev drugih dežel, predstavitve dogajanja na kolesarskem taboru, obujanja nostalgičnih spominov do praktičnih nasvetov...

Dobimo se enkrat mesečno, ob četrtkih ob 19h v stavbi PZS na Dvoržakovi 9 v Ljubljani. Po predavanju in pogovorih ob slikah se druženje običajno nadaljuje v prijetni debati v bližnji čajnici. Več informacij o posameznem predavanju bo na http://www.pzs.si/forum/index.php na Turno kolesarstvo.

Če želite biti obveščeni o posameznem predavanju, kot tudi ostalih aktivnostih turnih kolesarjev, si ustvarite svoj profil v iPlanincu in med interesnimi področji izberite, poleg ostalih, turno kolesarstvo.

Obenem vas že vabimo, da se nam pridružite že v četrtek, 19. 11. 2009, ob 19:00, ko nam bo Matej Brezovšek ob prelepih fotografijah predstavil dogodivščine s svoje Poti na Švedsko. Ja, kar od doma jo je mahnil na kolesu. Bolj nestrpni si za pokušino lahko ogledajo njegov blog http://matejbrezovsek.wordpress.com, a verjamem, da bo v živo še veliko bolj zanimivo.

Za KTK pri PZS, Janja Majhenc