torek, 10. december 2019
POIŠČI
Vodnik Slovenske turnokolesarske poti
Karta Slovenske turnokolesarske poti
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 18. november 2019 ob 08:30, ogledov: 263

Festival Zunaj, gorniško druženje ob filmih in knjigah

Planinsko društvo Ajdovščina | 
Objavil(a): Manca Ogrin
AO Ajdovščina in PD Ajdovščina vabita vse ljubitelje gora na Festival ZUNAJ, ki bo potekal med četrtkom, 21. novembra 2019, in soboto, 23. novembra 2019, v Ajdovščini (Kino).
Četrtkov program festivala ZUNAJ bo zaznamovala vseživljenjsko aktivnost, ob 18.00 bodo na sporedu krajši navdihujoči filmi športnikov seniorjev, sledil pa bo življenjski pogovor z gostoma Bogdanom Biščakom in Igorjem Škamperletom.

Ženski večer bo v petek, ko bodo ob 18.00 na sporedu filmi, ki slavijo moč in sposobnosti žensk pri dejavnostih v gorah in plezanju v stenah, sledilo pa bo predavanje ob fotografijah alpinistke Marije Jeglič.

ZUNAJ bo program v soboto, ko se lahko pridružite vodeni MTB-turi, plezanju na Gradiški turi ali na balvanih v Vitovljah ali pa se povzpnete po novi vipavski ferati. Za zunanje aktivnosti so obvezne prijave na festival@ao-ajdovscina.si. Za vse obiskovalce festivala ZUNAJ, bo možnost brezplačnega plezanja na DEŠ-u v Šempetru med 13.00 in 16.00 uro. Zvečer pa nazaj v Kino na ogled filmov in ob 19.30 na predavanje ob fotografijah in video posnetkih zmajarja in padalca Matjaža Klemenčiča.

festival_zunaj_2019
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2019

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
 ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
mtb.si
Odprimo poti (Urejati - ne prepovedati)