Foto natečaj #SloveniaOnBike

Foto natečaj #SloveniaOnBike je namenjen vsem kolesarjem, ki odkrivate in beležite trenutke, ki jih ne želite pozabiti in hkrati jih želite deliti z vsemi, ki iščejo navdih in motivacijo za uživanje v naravi. Cestno ali gorsko kolo, v bike parku, mestu ali na snegu: iščemo tiste ujete trenutke, ki so motivacija za dobro počutje in odkrivanje Slovenije na kolesu!
Zavod za spodbujanje gorskega kolesarstva Trans Julius, ki na različne načine spodbuja sodelovanje in razvoj kolesarstva v Sloveniji, je fotonatečaj #SloveniaOnBike zasnoval z namenom, da Slovenci pokažemo prek digitalnih kanalov, kaj naša dežela nudi kolesarjem.

Smo zagnana in srčna ekipa, ki meni, da vsak od nas lahko navdihuje druge, da prosti čas preživljamo na kolesu. Veseli smo, da sta našo pobudo podprla dva izjemna slovenska fotografa - Arne Hodalič in Samo Vidic, ki bosta kot sopredsednika strokovne žirije z drugimi člani izbrala najmanj 12 finalistov, ki jih bomo predstavili na razstavi #SloveniaOnBike, ki jo bomo otvorili 22. junija v sklopu gorskokolesarske prireditve TransJulius v Bohinju.

OBJAVITE FOTOGRAFIJO NA INSTAGRAMU S KLJUČNIKOM #SLOVENIAonBIKE
V času od 1. maja do 31. maja 2019 na družabnem omrežju Instagram objavite fotografijo s ključnikom #SloveniaOnBike. Ali več fotografij! Fotografije morajo biti posnete v Sloveniji od 1. januarja 2018.

V kolikor nimate Instagram profila, lahko svojo prijavo (ime, priimek, e-naslov, kraj in datum nastanka fotografije) pošljete na elektronski naslov ride@trans-julius.com.

KAKŠNE FOTOGRAFIJE IŠČEMO?
Trenutki, ki jih ne želiš pozabiti in z njimi navdušiti za aktivno in zdravo preživljanje prostega časa na kolesu, pa naj bo to cestno, gorsko, mestno, otroško ali monokolo. Edini pogoj je, da je fotografija posneta v Sloveniji v času od 1. januarja 2018 do 31. maja 2019.

TEHNIČNE ZAHTEVE FOTOGRAFIJ
Fotografija v digitalni tehniki mora biti v formatu JPG v največji možni velikosti ali vsaj 1600 slikovnih točk (ang. pixels) po daljši stranici fotografije. Na fotografijah je dovoljena manjša osvetlitev, potemnitev in/ali korekcija barv. Fotografija, ki je sestavljena iz elementov več kot ene fotografije, in fotografije, katerih deli so bili odstranjeni, ne morejo sodelovati v foto natečaju.

PODROBNA PRAVILA SODELOVANJA
Prosimo, pred prijavo na foto natečaj #SloveniaOnBike preberete pravila sodelovanja, ki jih najdete tukaj.

 Pogoji in pravila sodelovanjaSTROKOVNA KOMISIJA BO IZBRALA NAJMANJ 12 FINALISTOV IN MED NJIMI PODELILA:

  • ​Fotografski tečaj pri Arnetu Hodaliču v vrednosti 130 EUR
  • Par kolesarskih plaščev Continental za cestno ali gorsko kolo
  • Štartnina za gorsko kolesarsko preizkušnjo Trans Julius 2019 v vrednosti 150 EUR
  • 2 x Darilni bon Scott Bikes v vrednosti 50 EUR - Proloco Trade d.o.o.
  • 2 x Kolesarski paket s 3 nočitvami Alpe Adria Trail Wine Tour za 1 osebo
  • Bike & Fun Park Scott Cerkno - celodnevna vstopnica za 1 osebo
  • Bike & Fun Park Scott Cerkno - 4-urna vstopnica za 1 osebo
  • Pasja ovratnica in povodec Bark & Ride Sport
  • 3 x Kolesarska majica I Feel Slovenia

 Razstava #SloveniaOnBike
sobota, 22. junij 2019, Bohinj

Finalisti foto natečaja #SloveniaOnBike prejmejo še posebno nagrado: finalne fotografija bodo del foto razstave #SloveniaOnBike, ki bo na ogled od sobote, 22. junija 2019, na tržnici v Bohinjski Bistrici, do konca septembra pa bo potovala po Sloveniji.