Prvi maj kot nalašč tudi za v hrvaške gore in stene

Boste vsaj manjši del prvomajskih praznikov preživeli na hrvaški obali? A morje je še hladno, bližnji hribi in stene pa vabljivi. V njih lahko preživite dobršen del prvomajskega in tudi poletnega oddiha. S planinskimi in plezalnimi vodniki ter planinskimi zemljevidi, bo umik na višino zdaj še enostavnejši.
Le kaj se skriva na dolgem Velebitu? Kaj na strmem Biokovem? Kakšen Vojak stoji na Učki? Verjetno se podobna vprašanja podijo v glavah vsake prave hribolazke in hribolazca. Tudi medtem ko nabira barvo na eni od neštetih hrvaških plaž.

Odgovori na zastavljena in leta ponavljajoča vprašanja so še bližje kot do zdaj. To je seveda le prispodoba. Pot bo enako naporna, enako potna in prav nič krajša. Bo pa z vodniki in s planinskimi zemljevidi hrvaškega vzpetega površja organizacija toliko lažja. Saj veste ... izlet se začne doma z dobro pripravo.

V Planinski trgovini boste našli naslednje planinske zemljevide, planinske vodnike in športnoplezalne vodnike hrvaških gora, hribovij, otokov in sten:

Planinski zemljevidi

Istra, Gorski kotar:

Velebit in Biokovo:

Otoki:

Planinski vodniki

Izbirni planinski vodniki:

Planinske obhodnice in poti:

Plezalni vodniki

Športnoplezalni vodniki:

Več informacij o možnostih nakupa, naročilu ter dostavi dobite na telefonski številki (01) 43 45 684 (v času uradnih ur), na elektronskem naslovu trgovina@pzs.si, v spletni Planinski trgovini, še rajši pa z obiskom Planinske trgovine PZS v Ljubljani. Našli nas boste na naslovu Ob železnici 30a.