Droben prispevek za markanten vtis: SMS-donacije za obnovo planinskih poti

Planinska zveza Slovenije skupaj z 285 društvi skrbi, da lahko vsako leto obiskovalci slovenskih gora na več kot 10.000 kilometrih markiranih planinskih poti nemoteno uživajo naravne lepote in gorski mir ter se z razglednih vrhov vračajo z novimi močmi in vtisi. Z vašo pomočjo bomo zbrana sredstva namenili za obnovo poškodovanih planinskih poti.


Planinska zveza Slovenije skupaj z 285 društvi skrbi, da lahko vsako leto obiskovalci slovenskih gora na več kot 10.000 kilometrih markiranih planinskih poti nemoteno uživajo naravne lepote in gorski mir ter se z razglednih vrhov vračajo z novimi močmi in vtisi. Z vašo pomočjo bomo zbrana sredstva namenili za obnovo poškodovanih planinskih poti.


 Pošljite SMS s ključno besedo POT5 na 1919
in

z drobnim prispevkom soustvarjajte markantne vtise!


SMS donacijo lahko prispevajo uporabniki storitev TelekomA1 in Telemach, pri čemer se telekomunikacijska podjetja v celoti odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova donatorskih SMS sporočil, tako dohodnih kot odhodnih. Sodelovanje in način je enak za vse uporabnike, ne glede na mobilnega operaterja, ki ga imate. Vsa zbrana sredstva so namenjena obnovi planinskih poti.

 

Povabite k drobnemu prispevku za markantne vtise tudi svoje prijatelje!

Promocijsko gradivo:

 Plakat (5 MB)
 Plakat (3 MB)
 Plakat (jpg)
 Banner - podolgovat
 Banner - kratek


Hvala v imenu vseh markacistov PZS, ki poti markirajo, čistijo, nadelujejo in urejajo prostovoljno!

-------------------------