ponedeljek, 11. november 2019
POIŠČI
Vodnik Slovenske turnokolesarske poti
Karta Slovenske turnokolesarske poti
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

ARHIV NOVIC  

sobota, 1. oktober 2016 ob 16:00, ogledov: 4172

Studio ob 17:00 na Slovenski turnokolesarski poti

Objavil(a): Manca Ogrin
Slovenska turnokolesarska pot je pomemben del trajnostnega turizma, kolesarji pa na 109 točkah z žigom dokazujejo svoj obisk - tudi v Mihelčičevem domu na Govejku, od koder je 30. septembra v živo potekal Studio ob sedemnajstih, povezan s turnim kolesarstvom, priložnostmi in izzivi. Vabljeni k poslušanju pogovora v arhivu 1. programa Radia Slovenija!
Turno kolesarstvo je pri nas vse bolj priljubljeno, kar podpiramo tudi pri Planinski zvezi Slovenije. Na Slovenski turnokolesarski poti, dolgi tisoč 800 kilometrov, kolesar z vzponi premaga 50 tisoč metrov višinske razlike, spoznava naravo, planinsko in narodopisno zgodovino ter na novo odkriva planinski svet. Slovenska turnokolesarska pot je pomemben del trajnostnega turizma, kolesarji pa na 109 točkah z žigom dokazujejo svoj obisk - tudi v Mihelčičevem domu na Govejku, od koder je v živo potekal Studio ob sedemnajstih, povezan s turnim kolesarstvom, izzivi in priložnostmi.

Z gosti: Jožetom Rovanom, načelnikom Komisije za turno kolesarstvo PZS, Draganom Matijašićem, vodjo oddelka za gozdnogospodarsko načrtovanje na Zavodu za gozdove Slovenije, Pio Peršič in Andrejem Martinčičem, gorskima kolesarjema, ki sta v enem zamahu prekolesarila Slovensko turnokolesarsko pot, ter Miranom Koširjem, upravnikom Mihelčičevega doma na Govejku, se je pogovarjala voditeljica Aljana Jocif.

Vabljeni k poslušanju oddaje Studio ob 17.00 na 1. programu Radia Slovenija - zanimivemu pogovoru lahko prisluhnete v radijskem arhivu na tej povezavi.

-------------------------
Povezane novice:
Migaj raje z nami! po Slovenski turnokolesarski poti
Marko, Pia in Andrej prvi dokončali Slovensko turnokolesarsko pot
Slovenska turnokolesarska pot (spletna stran)
Slovenska turnokolesarska pot
Dnevnik Slovenske turnokolesarske poti

logo_asZavarovalnica Adriatic Slovenica je podprla vzpostavitev varnejše Slovenske turnokolesarske poti.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2019

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
 ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
mtb.si
Odprimo poti (Urejati - ne prepovedati)