Spletni vodnik STKP je pripravljen

Komisija za turno kolesarstvo PZS je za obiskovalce Slovenske turnokolesarske poti pripravila spletni vodnik, kjer so opisi etap poti, slike in GPS sledi. Planinska založba bo do konca junija izdala tudi Dnevnik STKP, v njega boste lahko odtisnili žige kontrolnih točk STKP. V založbi so za nekatera področja na voljo tudi podrobni zemljevidi, celotna trasa pa bo pokrita tudi z Badjurkami (snopiči listov zemljevida, ki sledi STKP).
Spletni vodnik Slovenske turnokolesarske poti je dosegljiv na naslovu pzs.si/ktk/wpstkp/.

V njem vam želimo ponuditi vse tiste informacije, ki so potrebne za varno in vsebinsko bogato kolesarjenje po predstavljeni poti. Pot je dolga in naporna, prav tako pa tudi zbiranje informacij o poti in priprava vodnika. Obljubljamo vam opise etap poti, slike in GPS sledi, pa še kup drugih koristnih informacij. Dodali smo tudi forum, kjer boste lahko postavljali vprašanja in sporočali pripombe, ki nam bodo vodilo pri urejanju vodnika kot tudi same poti.

Prosimo vas za nekaj potrpljenja, vse še ni nared, potrudili se bomo, da bo čim prej na voljo čim več informacij.

Planinska založba bo do konca junija izdala tudi Dnevnik STKP, v njega boste lahko odtisnili žige kontrolnih točk STKP. V založbi so za nekatera področja na voljo tudi podrobni zemljevidi, celotna trasa pa bo pokrita tudi z badjurkami (snopiči listov zemljevida, ki sledi STKP).

Komisija za turno kolesarstvo PZS


Zavarovalnica Adriatic Slovenica je podprla vzpostavitev varnejše Slovenske turnokolesarske poti.