Napačen podatek v novici o gorskem kolesarstvu

Objavljamo dopis, ki smo ga posredovali v uredništvo spletnega portala Planet Siol.net, kjer so v novici o novem selektorju Odbora za gorsko kolesarstvo in BMX pri Kolesarski zvezi Slovenije napačno navedli novega člana odbora.
Urban Ferenčak ob Tanji Žakelj na štartu letošnje dirke svetovnega pokala v Val di Sole (foto Klemen Humar)
Spoštovani!

V novici z naslovom Sveža kri v gorskem kolesarstvu, vajeti prevzel 23-letni Ferenčak, na spletnem portalu Planet Siol.net objavljeni 30. novembra 2015, je v zadnjem odstavku napačno navedeno, da bo v Odboru za gorsko kolesarstvo sedel Igor Mlakar, načelnik Komisije za planinske poti pri Planinski zvezi Slovenije.

»Odbor za gorsko kolesarstvo je ob tem opravil še nadomestne volitve za enega člana. V odboru bo namesto Nine Homovec, ki je pred časom podala pisno odstopno izjavo, sedel Igor Mlakar, sicer načelnik Komisije za planinske poti pri Planinski zvezi Slovenije.«


Igor Mlakar je res načelnik Komisije za planinske poti pri Planinski zvezi Slovenije, vendar je novi član odbora Kolesarske zveze Slovenije postal njegov soimenjak Igor Mlakar, ki izhaja iz istega kluba kot njegova predhodnica, MTB Črni vrh (sportR.si).

Prosimo za čim prejšnji popravek novice.

Hvala in lep planinski pozdrav,

Manca Čujež
predstavnica PZS za odnose z javnostmi