Turno-kolesarski forum


Objave v Forumu PZS izražajo stališča posameznikov, za katere Planinska zveza Slovenije ne prevzema nobene odgovornosti. PZS si pridružuje pravico, da neprimerne objave briše in pri ponavljajočih kršitvah posamezniku tudi onemogoči nadaljnje dodajanje objav. Prosim, da morebitne žaljive objave ali objave, ki so po vašem mnenju v nasprotju z zakonodajo, prijavite na el. naslov turno.kolesarstvo@pzs.si.

Kolesarjenje po Prekmurju

Barbara Berlec - Barbka, petek, 6. maj 2016 ob 08:26

TSKO Kamnik vabi na pomladansko dvodnevno kolesarsko turo »Kolesarjenje po Prekmurju in Goričku, kjer je dobra hrana in pijača« Tura bo od sobote, 21. maja do nedelje, 22. maja 2016.

Skupaj bomo s kolesi raziskovali hriboviti svet Prekmurja. Oba dneva bo načrtovana turno kolesarska tura. Malo se bomo vozili tudi po sosednjih državah, šli na tromejo, si ogledali grad Grad s 365 sobami, obiskali pivovarno in še marsikaj zanimivega. Prav tako se bomo ustavili v vinotoču in dali kaj dobrega na zob. Spali bomo v kampu ali v apartmajih v Moravskih toplicah.

Več informacij

Prijave so obvezne na: tsko@pdkamnik.si ali na telefon 041 689 045 (Barbara) do petka, 13. 5. 2016 (zaradi rezervacij in dodatnih informacij)

V primeru slabega vremena ali premajhnega števila udeležencev tura odpade.

V A B L J E N I !!!