Turno-kolesarski forum


Objave v Forumu PZS izražajo stališča posameznikov, za katere Planinska zveza Slovenije ne prevzema nobene odgovornosti. PZS si pridružuje pravico, da neprimerne objave briše in pri ponavljajočih kršitvah posamezniku tudi onemogoči nadaljnje dodajanje objav. Prosim, da morebitne žaljive objave ali objave, ki so po vašem mnenju v nasprotju z zakonodajo, prijavite na el. naslov turno.kolesarstvo@pzs.si.

Četrtkova kolesarska druženja - Predavanja KTK

Janja Majhenc - Janjara, torek, 9. april 2013 ob 14:26

Dan se je podaljšal, na PZS pa nimajo dobrega zatemnenja oken, zato zaključujemo z letošnjimi obujanji spominov in skupinskimi načtrovanji, kam vse še gremo. 

Ob zaključku pedavanj najlepša hvala vsem, ki ste delili z nami svoje poti, prikazali čudovite slike in vse skupaj popestrili še z zanimivimi pripovedmi, pa tudi vsem obiskovalcem.

Lepe in dovolj dolge popoldneve bomo vsi verjetno raje izkoristili za potikanje kje zunaj, v četrtkih pa se zopet dobimo, ko bo dan krajši.

Uživajte. Pri tem pa se le spomnite, da lahko ob spominih shranjenih na kartice in diske ponovno uživate, in to ne le vi, ampak tudi ostali.  Veseli bomo, če boste svoje pot in izkušnje delili z nami.

Valbjeni torej na čisto nova Četrkova druženja zopet v jeseni.

Odgovori

Velimir Bijelić - Baćko, petek, 12. april 2013 ob 12:29

Hvala lepe za četrtkove večere na katerih sem spoznal  uživače na kolesih in spozal marsikatero skrivnost kako z kolesarjenjem priti do novih doživetij. Se vidimo zopet v jeseni.

Velimir Baćko Bijelić