Turno-kolesarski forum


Objave v Forumu PZS izražajo stališča posameznikov, za katere Planinska zveza Slovenije ne prevzema nobene odgovornosti. PZS si pridružuje pravico, da neprimerne objave briše in pri ponavljajočih kršitvah posamezniku tudi onemogoči nadaljnje dodajanje objav. Prosim, da morebitne žaljive objave ali objave, ki so po vašem mnenju v nasprotju z zakonodajo, prijavite na el. naslov turno.kolesarstvo@pzs.si.

ZaGorske poti - Maraton mladosti!

Franci RAZPET, četrtek, 24. maj 2012 ob 23:22

V soboto, 26.05.2012, se bomo člani PD Zagorje in Kolesarskega kluba Zagorska dolina, zopet podali na turnokolesarski "Maraton mladosti". Čudovita tura po poteh zagorskega hribovja, ponovno vabi vse ljubitelje turnega kolesarstva in dobre družbe, da se nam pridružijo.
Več na:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/xo9XuXZer0LPalPAPc1SYdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
in
http://www.gps-tour.info/sl/92/detail.34624.html

Informacije na:
Franci RAZPET
  • 031 392 927
  • frazpet@gmail.com 

Odgovori

Jože Rovan - Joc53, nedelja, 27. maj 2012 ob 12:47

Malce upočasnjen, a brez muskelfibra. 58 km, 2000 višincev. Nošnja je šla super, končno sem pogruntal, kako najbolje naložiti Remedija na rame.

Kar dobro nam je šlo, uživaški tempo, 8 ur. Štrudel na Čemšeniški, kremšnite na Zasavski, 2 družinski pici pri Ašiču. Skoraj, druge nismo zmogli v celoti. Če se vam cedijo sline ste sami krivi, bili ste povabljeni  :) Nekaj pa je narobe z nami, nobena dama se nam ni pridružila, še Blaznina, na katero smo resno računali, se je skujala.

Organizatorji si zaslužijo pohvalo, zelo lepa trasa, morda malce preveč asfalta na spustih, najbrž bi se dalo najti še kakšno stezico. Kar pa bi seveda še zabelilo že tako kar naporno turo. Ob koncu smo dobili za spomin še majčke in nogavice, hvala.