Turno-kolesarski forum


Objave v Forumu PZS izražajo stališča posameznikov, za katere Planinska zveza Slovenije ne prevzema nobene odgovornosti. PZS si pridružuje pravico, da neprimerne objave briše in pri ponavljajočih kršitvah posamezniku tudi onemogoči nadaljnje dodajanje objav. Prosim, da morebitne žaljive objave ali objave, ki so po vašem mnenju v nasprotju z zakonodajo, prijavite na el. naslov turno.kolesarstvo@pzs.si.

Predbožična turca – Mariborski vinorodni grički

Marjan Pučnik - Maac, četrtek, 15. december 2011 ob 18:20

Prejel sem eno prošnjo od dveh prijateljev in sicer, če bi hotel objaviti naslednjo turco:

Predbožična turca – Mariborski vinorodni grički

Datum: 18.12.2011 Trajanje: 10.00  do 14:00 ure

Še je čas! Za kolesarjenje namreč!

Novinca v vrstah KTK pri PZS, sva se odločila, da še pred božičem in z božičem povezanimi prazniki, organizirava najino prvo turo. Pod budnim očesom mentorjev PZS, se bomo podali na okoliške griče Maribora.

Nekaj osnovnih podatkov o turi:

DATUM: 18.12.2011 ob 10.uri. Zbor od 9.30 naprej. ZBIRNO MESTO: Na parkirišču pred restavracijo Pri treh ribnikih ZANIMIVOSTI NA TRASI: Piramida nad Mariborom, Rošpoh, Urban, Gaj nad Mariborom, Tojzlov vrh, lepi razgledi na vse strani, Mariborski mestni park. DOLŽINA: 35 km SKUPAJ VZPON: cca 1000 višinskih metrov ZAHTEVNOST: 3 (od 5), vzpon V3, spust S3 PREDVIDEN ČAS VOŽNJE (neto): 3 ure POMEMBNO: Obvezna je uporaba čelade. Prav tako je potrebno brezhibno gorsko kolo s širokimi in dobro profiliranimi gumami, ter topla oblačila. Vsak udeleženec vozi na lastno odgovornost in mora sam poskrbeti za ustrezno nezgodno zavarovanje. Več info: karmen.razlag@gmail.com ali matevzpecovnik@gmail.com.

Vljudno vabljeni!!!

Če se komu lušta in ne bo imel mačka od "predbožičnega afterja" :mrgreen: je lepo vabljen ;)

Maac