sreda, 24. januar 2018
POIŠČI
Vodnik Slovenske turnokolesarske poti
Karta Slovenske turnokolesarske poti
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

ARHIV NOVIC  

torek, 23. januar 2018 ob 20:05, ogledov: 2664

Pisarna PZS med 16. in 24. januarjem 2018 zaprta zaradi selitve

Objavil(a): Matej Ogorevc
Na skupščini 2017 so se predstavniki društev, klubov in ostalih organizacij članic PZS soglasno odločili za prodajo poslovne stavbe Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9 in posledično za nakup novih poslovnih prostorov. PZS je v začetku decembra uradno postala lastnica novih prostorov v poslovni stavbi SATURN, Ob železnici 30a, Ljubljana.
Selitev v nove poslovne prostore bo potekala med 16. in 24. januarjem 2018. V tem času bo delo strokovne službe PZS ter Planinske trgovine prekinjeno!

Spletno nakupovanje v Planinski trgovini ter spletno včlanjevanje bo potekalo nemoteno, možne so zgolj zamude pri pošiljanju naročenega blaga. Prav tako bo nemoteno deloval informacijski sistem Naveza.

Nove prostore si boste lahko ogledali v torek, 27. februarja 2018, ko bo organiziran dan odprtih vrat. Več informacij v zvezi z njim bo objavljenih na spletni strani www.pzs.si.Kam se selimo?

Planinska zveza Slovenija, slovenska krovna planinska organizacija, se po desetletjih bivanja na Dvorakovi 9 v Ljubljani seli na novo lokacijo.
Kmalu nas boste lahko obiskali v novih in večjih prostorih v 2. nadstropju poslovne stavbe Saturn. Nahaja se na naslovu Ob železnici 30 a v Ljubljani.

Stavba, v kateri ima svoje prostore tudi RIC (Republiški izpitni center), se nahaja v bližini Bauhausa ob Kajuhovi cesti v Ljubljani. Ob boljših pogojih za delo strokovne službe bo bolje poskrbljeno tudi za parkiranje obiskovalcev.

ob_zeleznici_30_a_makro

ob_zeleznici_30_a_med

ob_zeleznici_30_a_mikro

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2018

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
 ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Bicikel.com, kolesarjenje in šport
Odprimo poti (Urejati - ne prepovedati)