PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


četrtek, 10. januar 2019 ob 08:30

Izdelek tedna - Podhladitev, omrzline in druge poškodbe zaradi mraza

V tednu med 10. in 17. januarja 2019 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: priročnik Podhladitev, omrzline in druge poškodbe zaradi mraza. V času tega tedna lahko priročnik kupite s 25-odstotnim popustom.
Priročnik Podhladitev, omrzline in druge poškodbe zaradi mraza se osredotoča na preprečevanje, prepoznavanje in prvo pomoč pri podhladitvi, omrzlinah in drugih poškodbah zaradi mraza. Je delo ameriških avtorjev in je zanesljivo eno najboljših s tega področja. Problematiko obravnavajo tako vsestransko in celovito, da lahko koristi vsakomur, ki se ukvarja bodisi s preprečevanje, bodisi z zdravljenjem poškodb človeškega telesa zaradi mraza.

Tematika, ki jo obravnavajo avtorji, spada v zelo komplicirana področja medicine, vendar jo pisci podajajo zelo jasno in razumljivo, tako da jo bodo s pridom uporabljali tudi laiki.

Na 120 straneh so opisi: Temperatura človeškega telesa in njeno uravnavanje; Kako preprečiti podhladitev; Odziv na ohlajanje; Kako prepoznati podhladitev; Zdravljenje podhlajenosti; Podhladitev v vodi, Omrzline, Druge lokalne poškodbe zaradi mraza, nazadnje še stvarno kazalo in opomnik.

Obseg: 120 strani.

PZS, 1990

CENA: Med 10. in 17. januarjem 2019 lahko priročnik Podhladitev, omrzline in druge poškodbe zaradi mraza kupite po akcijski ceni s 25-odstotnim popustom2,25 €* (redna cena: 3,00 €).
*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

Informacije in naročila:
 

planinska_zalozba_modra_stevilka

logo_planinska_zalozba

baner_spletna_trgovina_186x130

znak_spm_bela

https://ktk.pzs.si/novice.php?pid=13103 20.01.2019